Πολιτικη & Οικονομια

Ο Μητσοτάκης έθεσε θέμα δεδηλωμένης

Είπε ότι δεν γίνεται Καμμένος, Κοτζιάς, Τσίπρας να έχουν διαφορετική άποψη για μείζον θέμα εξ. πολιτικής

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363247-751318.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε τρίτη παρέμβασή του στη Βουλή, για το θέμα της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, ανέφερε ότι εγείρεται μείζον ζήτημα.

«Δεν γίνεται για ένα κορυφαίο ζήτημα εξωτερικής πολιτικής ο υπουργός Άμυνας και ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός να έχουν διαφορετική άποψη. Αυτή η ετερόκλητη συμμαχία που έχετε οικοδομήσει έχει έναν συνεκτικό παράγοντα, την παραμονή στην εξουσία. Δεν μπορεί να είναι συμμαχία α λα καρτ. Τίθεται θέμα δεδηλωμένης», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Αναδεικνύεται μία βασική διαφορά μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Κύριε πρωθυπουργέ, οφείλετε να τοποθετηθείτε επ' αυτού. Πώς έχετε υπουργό έναν πολιτικό που αμφισβητεί την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο ζήτημα εξωτερικής πολιτικής;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Κυρανάκης: Τιμητική η πρόταση του πρωθυπουργού για τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY