Πολιτικη & Οικονομια

Κοτζιάς για το Κυπριακό: Έχουμε πολλή δουλειά μέχρι τη Δευτέρα

«Η διαδικασία θα προχωρήσει»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361767-748914.jpg

Με πολλή και σκληρή δουλειά το Σαββατοκύριακο η ελληνική αντιπροσωπεία θα προετοιμαστεί για την προσεχή Δευτέρα και την επανέναρξη των εργασιών της Διάσκεψης για το Κυπριακό στο ζήτημα των Εγγυήσεων και της Ασφάλειας. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά την ολοκλήρωση των σημερινών διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων μερών, μετά από τη χθεσινή καταλυτική συμμετοχή του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες. Μία «εξέχουσα προσωπικότητα στη διεθνή σκηνή», όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Κοτζιάς, λέγοντας ότι «ένιωσα τυχερός που μπορέσαμε χθες να συνεργαστούμε σε μία πάρα πολύ καλή κατεύθυνση για το Κυπριακό».

«Η διαδικασία θα προχωρήσει. Τη Δευτέρα έχουμε εμείς τη συνέχεια», είπε ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε ότι: «έχουμε πει να απαντηθούν δύο θεμελιακά ερωτήματα και να σπάσουμε αυτά τα ερωτήματα σε σειρά απαντήσεων. Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει στην ομάδα μας, την Ελληνική Αντιπροσωπεία, αλλά και στην Κυπριακή Αντιπροσωπία, πάρα πολλή και σκληρή δουλειά. Όμως, όπως ξέρετε, δεν φοβόμαστε τη σκληρή δουλειά, αρκεί να είναι χρήσιμη για τη χώρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY