- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραλήρημα Νικολόπουλου για Pride
«Ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε «φανάρι» στους ομοφυλόφιλους»
Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τα έβαλε πάλι με τους ομοφυλόφιλους με αφορμή το Gay Pride και την «βεβήλωση» της ελληνικής σημαίας, όπως ισχυρίστηκε.
Μεταξύ άλλων κατηγόρησε τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το «παρών» στο Pride του Σαββάτου, κάνοντας λόγο για «αηδιαστικά δρώμενα των ομοφυλόφιλων, στο κέντρο της Αθήνας» , τα οποία νομιμοποίησαν με την παρουσία τους τα κυβερνητικά στελέχη.
Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου:
«Ο ξεπεσμός του καθενός είναι προσωπική του επιλογή. Ακόμη κι ένας ξεπεσμός είναι σεβαστός, όταν είναι περιχαρακωμένος. Όταν, όμως, διαχέεται στους δρόμους και την κοινωνία, είναι κατακριτέος. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτός ο «προοδευτικός» ξεπεσμός οδηγεί στη βάναυση προσβολή της Ελληνικής σημαίας.
Και πολύ-πολύ περισσότερο, όταν «νομιμοποιούνται» από την παρουσία κυβερνητικών στελεχών τα αηδιαστικά δρώμενα των ομοφυλοφύλων, στο κέντρο της Αθήνας. Αν δεν το έχουμε καταλάβει, στην πλατεία Συντάγματος, προσεβλήθη και «αντικαταστάθηκε» η σημαία του Έθνους από τη σημαία των ομοφυλοφίλων.
Έχει νόημα ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, όταν δεν θίγονται και δεν προσβάλλονται η Δημοκρατία, το Σύνταγμα, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα σύμβολα και τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.
Για την σημαία έχει χυθεί αίμα κι έχουν χαθεί ζωές. Μπροστά στα μάτια κυβερνητικών παραγόντων η σημαία μας βεβηλώθηκε, αλλά οι Τσακαλώτοι ήταν απορροφημένοι από τις δημόσιες αναιδείς και σιχαμένες περιπτύξεις και «τυφλώθηκαν» μπροστά στην προσβολή του Εθνικού συμβόλου… Αλλά, δεν βρέθηκε κι ένας Εισαγγελέας να πράξει τα δέοντα για το «κουρέλιασμα» της σημαίας και την προσβολή της δημόσιας αιδούς. Αιδώς και μη χειρότερα…
Και ναι, τα χειρότερα καιροφυλακτούν όταν χάνεται ένα παλληκαράκι στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα και ομολογεί η Κυβέρνηση ότι αδυνατεί να διαλευκάνει το έγκλημα διότι το Μενίδι, είναι ένα «άλλο», άβατο κράτος. Σπεύδουν, όμως, ο Υπουργός Οικονομικών, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, για να συμμετάσχουν στη «γιορτή» της ομοφυλοφιλίας, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους κάθε πράξη καταπάτησης του Ελληνικού Συντάγματος και των Αρχών της Δημοκρατίας.
Ηθελημένα ή άθελα, η ουσία είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στις αντιμιλιταριστικές πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο την παθητική στάση του λαού στις ξενόφερτες επιβουλές. Μια σύμπραξη που διευκολύνεται από την «εκκωφαντική» σιωπή της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που «κατάπιε την «γλώσσα» του και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε «φανάρι» στους ομοφυλόφιλους.
Όταν σύμβολα και μνημεία, όπως η σημαία, ο Τσολιάς, ο Άγνωστος Στρατιώτης, ο φύλακας της Προεδρικής Φρουράς εξευτελίζονται στη συνείδηση του κόσμου, όταν η πανσεξουαλικότητα και η ελευθεριότητα ορίζονται τα πάντα και αποτελούν τον μοναδικό άξονα ελευθερίας ενός λαού, τότε ο λαός αυτός είναι στα πρόθυρα ενταφιασμού του μέλλοντός του.
Όμως, όχι! Σεβόμαστε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ή διαφορετικότητα, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της. Άλλο πράγμα η ανοχή της ιδιαιτερότητας και άλλο οι επιθυμίες κάποιων ν’ αποτελέσουν τα πρότυπα της νέας γενιάς. Όπως συνέβη στους αιώνες των αιώνων, έτσι και τώρα, η Ορθοδοξία και η Δημοκρατία των πολλών θα επικρατήσουν έναντι του φασισμού των ολίγων»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.