- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρυσαυγίτικη χυδαιότητα για Ρένα Δούρου - Απάντηση του Νίκου Βούτση
Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής μνημόνευσε αστειευόμενος την επίθεση Κασιδιάρη, στη βουλευτή τότε του ΣΥΡΙΖΑ
Τη σαφή και πλήρη αποδοκιμασία από τη Βουλή της χυδαίας αναφοράς που έκανε ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ζήτησε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης.
Την αντίδραση του κ. Βούτση προκάλεσε ο εγκωμιασμός εκ μέρους του χρυσαυγίτη βουλευτή παλαιότερης ενέργειας του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δρόσισε με ένα ποτήρι νερό την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν περιφερειάρχη Αττικής»
«Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν να κλείσει αυτός ο κύκλος της ομιλίας του κ. Μπαρμπαρούση χωρίς να υπάρξει μια σαφής αποδοκιμασία από τη Βουλή, του εγκωμιασμού, της βίαιης ενέργειας η οποία μετονομάστηκε εδώ πέρα ως ότι «δρόσισε το πρόσωπο» της μετέπειτα περιφερειάρχη, της κ. Δούρου, εις εθνική ακρόαση και οπτική από τον Antenna, πριν από τρία χρόνια. Αν πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει η ελάχιστη ντροπή για την αρχή βίαιων εκρήξεων που έγιναν πριν τρία χρόνια, αρχής γενομένης από τα χαστούκια και από το… δρόσισμα του νερού, είναι το ελάχιστο που πρέπει κανείς να πει. Η αποδοκιμασία πρέπει να είναι πλήρης από την πλευρά της Βουλής», τόνισε μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα ο Νίκος Βούτσης.
Ανακοίνωση για τις χυδαίες δηλώσεις Μπαρμπαρούση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Η σημερινή χυδαία αναφορά, από το βήμα της Βουλής, του υπόδικου βουλευτή της ΧΑ, Κ. Μπαρμπαρούση, στην επίθεση του Η. Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, υπενθυμίζει σε όλους το βάρβαρο και αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος. Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον για κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.