- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«H συνωμοσία των πυρήνων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να συμμαζευτεί»
Λάβρος εναντίον της συγκυβέρνησης ο Γρηγόρης Ψαριανός
Λάβρος εναντίον της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους οποίους θεωρεί εν πολλοίς υπεύθυνους για τα περιστατικά εμφυλιοπολεμικού μίσους που έχει σαν συνέπεια πράξεις βίας όπως η πρόσφατη δολοφονική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, ήταν ο βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΠΟΤΑΜΙ Γρηγόρης Ψαριανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο στον Ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM».
Ο Γρηγόρης Ψαριανός υπενθύμισε ότι εδώ και επτά-οκτώ χρόνια είχε στηθεί ένα θερμοκήπιο μίσους από τον τότε αντιπολιτευόμενο Σύριζα, και τους ΑΝΕΛ με εμφυλιοπολεμικά συνθήματα, δηλώσεις ή και αναρτήσεις σε σόσιαλ μίντια.
Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για την κατώτερης των αναγκών δήλωσή του περί αυτονόητης καταδίκης της βίας, επ’ αφορμή του τραγικού συμβάντος εναντίον του κ. Παπαδήμου. «Αντί να ζητήσει μια συγνώμη για τις χοντράδες που είπε στο παρελθόν, τις εμφυλιοπολεμικές και μισαλλόδοξες δηλώσεις και προκλήσεις σε πράξεις βίας, αντί όλο αυτό να το αποσύρουν αυτοί που το έστησαν και να προχωρήσουμε μπροστά να δούμε πως μπορούμε να σώσουμε τη χώρα, όπως έκαναν άλλες πολιτισμένες ευρωπαϊκές χώρες, κάνει τη δήλωση και λέει “είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε”. Όχι φίλε μου δεν είναι αυτονόητο!», είπε χαρακτηριστικά o βουλευτής του Ποταμιού, ενώ συνέχισε: «Πρέπει ν’ αποσυρθούμε στα ιδιαίτερά μας ο καθένας και να κάνουμε αυτοσυγκέντρωση. Και να ζητήσουμε συγνώμη από τους άλλους και από τους εαυτούς μας για όσε εντάσεις και κακό έχουμε προκαλέσει στη χώρα. Κι αυτό πρέπει να το ξεκινήσουν αυτοί που έστησαν τα θερμοκήπια μίσους. Αλλιώς θα πάμε σε ανοιχτό πόλεμο. Φαίνεται αυτό, το προκαλούν και οι ίδιοι. Είναι ένα είδος ρεβανσισμού για το Γράμμο και το Βίτσι. Λοιπόν, η συνωμοσία των πυρήνων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να συμμαζευτεί και να ζητήσει συγνώμη για το θερμοκήπιο μίσους που έστησε».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Α. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΥΓΗ, το οποίο καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Γρηγόρη Ψαριανού αλλά και του επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρου Θεοδωράκη. «Μεγαλώσαμε με μια ΑΥΓΗ στο χέρι επί δεκαετίες, μάλιστα σε συνθήκες σχεδόν παρανομίας των γονιών μας στην Αριστερά. Και ντρέπομαι πάρα πολύ για το κατάντημα της μεγάλης ιστορικής εφημερίδας. Έχει καταντήσει μια φυλλάδα που διασπείρει συκοφαντικές και ψευδείς ειδήσεις, σπιλώνει υπολήψεις, έχει υβριστικά άρθρα», απάντησε ο βουλευτής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Με μεθοδική δουλειά, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Στόχος να περιοριστούν οι έμμεσες επιπτώσεις του αυξημένου κόστους μεταφορών στην αγορά
Προθεσμία έως 6 Σεπτεμβρίου - Μισθός, πλήρης ασφάλιση και επιδόματα για νέους 15-29 ετών
«Αποκορύφωμα θράσους και έλλειψη επίγνωσης»
Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη διακρατική συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
«Έσχατο μέτρο οι συγχωνεύσεις σχολείων» σημειώνει η υπουργός Παιδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.