- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γρηγόρης Ψαριανός για το ζήτημα του Τεμένους: Η δήθεν διαφοροποίηση και ο γκεμπελισμός
«Ενώ η αναπαραγωγή της δήθεν διαφοροποίησής μου πήρε χαρακτηριστικά πανδημίας, ουδείς επικοινώνησε μαζί μου για σχετικές διευκρινίσεις»
Οι μηχανισμοί προπαγάνδας και παραπληροφόρησης σε όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι ίδιοι. Στη δική μας περίπτωση έχουν βουίξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με μία δήθεν διαφοροποίηση που με αφορά, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από το υπαρκτό και πραγματικό ζήτημα.
Είναι απολύτως γνωστή και δηλωμένη η θετική αντιμετώπιση του ζητήματος του Τεμένους από το ΠΟΤΑΜΙ και από εμένα προσωπικά έκπαλαι, όταν πολλοί άλλοι ανέμιζαν τις σημαίες του «ναι μεν, αλλά». Η θέση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη και δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση.
Ζητούσαμε, στηρίζαμε και ψηφίζουμε την κατασκευή του Τεμένους και την ολοκλήρωσή του από την πρώτη στιγμή.
Στην Επιτροπή είπαμε ΝΑΙ στο Τέμενος με επιφύλαξη για τις λεπτομέρειες, τους όρους, τις προϋποθέσεις, το Δ.Σ., που η σχιζοφρενής αριστεροδεξιά κυβέρνηση μαγειρεύει όπως μόνο αυτή γνωρίζει.
Και ενώ είναι καταφανής η σχιζοφρένεια και το καραγκιοζιλίκι υπουργού που υπογράφει την απόφαση για το Τέμενος ενώ το κόμμα του και ο ίδιος ως πρόεδρός του δεν την ψηφίζει, «δημοσιογραφικοί και άλλοι κύκλοι» ανακάλυψαν δήθεν διαφοροποίηση δική μου!
Οι δύο βασικοί εμπνευστές αυτών των μηχανισμών αποπροσανατολισμού και προπαγάνδας, είχαν το ίδιο όνομα: Ιωσήφ. Ο πρώτος ήταν μέγας γεωργιανός ηγέτης και ο δεύτερος γερμανός υπουργός προπαγάνδας, πρωτοπαλίκαρο του Αδόλφου. Ο πρώτος μάλιστα, είχε και εντεταλμένο επ’ αυτών, ονόματι Μιχάλι.
Και ο νοών νοείτω. Αν νοεί.
Υ.Γ. 1: Ενώ η αναπαραγωγή της δήθεν διαφοροποίησής μου πήρε χαρακτηριστικά πανδημίας, ουδείς επικοινώνησε μαζί μου για σχετικές διευκρινίσεις!
Υ.Γ.2: Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται το ΠΟΤΑΜΙ. Ξεκίνησε με την συκοφαντία περί «μπομπολισμού» από την αρχή, ενώ άλλοι «μπομπολίζουν» και τακτοποιούν εργολαβίες. Καταλαβαινόμαστε, νομίζω.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.