Πολιτικη & Οικονομια

Τζανακόπουλος και ΣΥΡΙΖΑ: Πλήγμα στη δημοκρατία η επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμα

Ενήμερος ο Αλέξης Τσίπρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356052-737965.jpg

«Είναι προφανές και αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, κυρίου Παπαδήμου. Ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς, αλλά και από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας τους. Τόσο ο κύριος Παπαδήμος, όσο και οι συνοδοί του, βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον και υποβάλλονται σε όλους τους αναγκαίους ιατρικούς ελέγχους, έτσι ώστε να καθοριστεί η από εδώ και στο εξής μεταχείριση που θα πρέπει να έχουν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ευχήθηκε στη συνέχεια ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και στους δύο συνοδούς του. «Ο κύριος Πρωθυπουργός είναι ενήμερος και από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και θα συνεχίσει να είναι ενήμερος για όλες τις διαδικασίες. Επίσης, να σας πω, ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι αυτονόητο ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να έχουμε ταχύτατη και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδήμου. Η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ίδιο, καθώς και στους υπόλοιπους τραυματίες«, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ