- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι είδε μια άλλη γυναίκα μέσα στο υπόγειο του βιαστή της Δάφνης: «Έβλεπε κανονικά»
«Λες και ήμουνα μέσα στο δάσος και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει»
Γυναίκα υπό το καθεστώς ανωνυμίας μίλησε στο κανάλι του ANT1 για τα όσα βίωσε μέσα στο υπόγειο του 52χρονου που κατηγορείται για το βιασμό και την κακοποίηση της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη. Η γυναίκα ανταποκρίθηκε στην αγγελία του κατηγορούμενου για αναζήτηση οικιακής βοηθού και αυτό που είδε την έκανε να μη δεχθεί τη δουλειά. Ένιωσα «λες και ήμουνα μέσα στο δάσος και ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει». «Το πρόσωπό του έβγαζε μία αγριάδα» είπε η γυναίκα, διευκρινίζοντας ότι ο 52χρονος δεν την φλέρταρε. Ωστόσο, τη ρώτησε για ποιο λόγο φοράει σκούρα χρώματα. Η μάρτυρας στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτή την παρατήρηση λέγοντας ότι της έκανε φοβερή εντύπωση καθώς ο 52χρονος της είχε πει ότι έχει τυφλότητα 100%.
Η γυναίκα παρατήρησε ότι ο 52χρονος είχε τοποθετήσει γάζες στο κρεβάτι του. Εκείνη τον ρώτησε για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί, με τον κατηγορούμενο να της απαντά ότι τον βοηθούν να κοιμάται.
Η μάρτυρας δεν δέχτηκε τη δουλειά καθώς, όπως του είπε, τα χρήματα ήταν λίγα (100 ευρώ) και εκείνη έμενε μακριά. Εξηγεί πως όταν έφυγε από το σπίτι, είδε τη γυναίκα που ήταν μαζί με τον 52χρονο στα 500 μέτρα. «Εγώ κάλεσα ραδιοταξί και έφυγα... και ακόμα φεύγω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο 52χρονος είναι 95% τυφλός, δήλωσε κατηγορηματικά όχι. «Έβλεπε κανονικά. Έχω ζήσει με τυφλούς ανθρώπους και ξέρω πώς είναι οι τυφλοί» είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι
Τι προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο για κράνος και όριο ηλικίας
Η μεγαλύτερη επένδυση αποχέτευσης στην Ελλάδα με ορίζοντα ολοκλήρωσης έως το τέλος της δεκαετίας
Προς ψήφιση στην αυριανή ολομέλεια της Βουλής οι νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας
Γιατί έκλεισαν οκτώ Δημοτικά
«Αυτό που έγινε σε εσάς θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ
Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Στις Κυκλάδες η αμόλυβδη αγγίζει τα 2,22 ευρώ το λίτρο
«Η ΔΕΘ θα είναι ο καθρέφτης της αλήθειας για όλους»
Σε ποιους τομείς επιβάλλεται η διακοπή εργασιών και πώς προστατεύονται οι ομάδες υψηλού κινδύνου
Ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση
Οι 5+1 παρεμβάσεις για την δημόσια παιδεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν τη ΝΔ - Πυρά για 13η σύνταξη, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
Προς ψήφιση και οι νέες διατάξεις για τα πατίνια
Από τον Ντέιβιντ Κάμερον και την Τερέζα Μέι μέχρι τον Κιρ Στάρμερ και τον Αντι Μπέρναμ
Συστρατεύεται με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
Πολύ υψηλή συμμετοχή με 43.500 δικαιούχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.