Πολιτικη & Οικονομια

Δύο Γραφεία Τύπου «μαλώνουν» για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Μαξίμου: «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο» - ΝΔ: Σας πιάνει πανικός όταν μιλάει ο Πρόεδρος  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353007-732110.jpg

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των Γραφείων Τύπου της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη τηλεοπτική εμφάνιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρωί στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι συναίνεσε στα πιο σκληρά μέτρα για να παραμείνει στην εξουσία.

«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή στην οποία προστίθεται πως «στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα».

 

Σύμφωνα με το Γραφείο του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης «είτε είναι αδαής είτε ψεύτης». «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση της ΝΔ

Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ στο σχόλιο του Μαξίμου. «Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη - Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος.

Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους. Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία»;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ