- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποτάμι: Θα προτείνουμε λύσεις και όχι γενικόλογες διαπιστώσεις
«Θα συγκρουστούμε στη Βουλή υπερασπιζόμενοι την ανάπτυξη κόντρα στο κομματικό κράτος και την υπερφορολόγηση» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης
Βουλευτές και μέλη του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού συζήτησαν χθες με εμπειρογνώμονες και στελέχη του Κινήματος «γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές της συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα».
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στην τρίωρη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα μέτρα και τα αντίμετρα στους τομείς της φορολογίας, του ασφαλιστικού - συνταξιοδοτικού, του εργασιακού, του πρωτογενούς πλεονάσματος, της ποσοτικής χαλάρωσης, της ενέργειας, της δημόσιας διοίκησης, αλλά και του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές.
Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι είναι υποχρέωση του Ποταμιού να παρουσιάσει στους πολίτες την εναλλακτική λύση για την οικονομία και την ανάπτυξη.
«Δεν θα αρκεστούμε στους αφορισμούς, είναι γνωστές σε όλους οι ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά θα συγκρουστούμε στη Βουλή υπερασπιζόμενοι την ανάπτυξη κόντρα στο κομματικό κράτος και την υπερφορολόγηση» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζουν να έχουν ως προτεραιότητά τους την προστασία της εκλογικής τους πελατείας, ενώ απέναντί τους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αρκούνται σε διαβεβαιώσεις του τύπου «με μας θα είναι καλύτερα».
Όπως ο ίδιος τόνισε, «η προτεραιότητα ενός σύγχρονου κινήματος είναι να τολμά να προτείνει λύσεις και να μην αρκείται σε γενικόλογες διαπιστώσεις».
Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση έγινε αποτίμηση και της ζημιάς που υπέστη η χώρα από την επτάμηνη καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.