- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Το «κατηγορώ» του Βουλγαράκη στη ΝΔ για το Βατοπέδι: Ήξερε την αλήθεια, αλλά δεν την έλεγε
«Από τη Μεταπολίτευση και μετά δεν υπήρξε κανένας άλλος πολιτικός που να κατηγορήθηκε τόσο χυδαία όσο εγώ»
Λίγο μετά την τελεσίδικη δικαστική απόφαση αθώωσης όλων των κατηγορουμένων και εμπλεκομένων στην υπόθεση του Βατοπεδίου ο υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργος Βουλγαράκης, του οποίου το όνομα, αλλά και της συζύγου του, δικηγόρου στο επάγγελμα, είχαν ακουστεί πολλάκις για την εμπλοκή τους στα περιβόητα «ιερά» συμβόλαια, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω ανάρτησης στο Facebook.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα υποστηρίζει για το κόμμα στο οποίο ανήκει, τη Νέα Δημοκρατία, η οποία θεωρεί πως τον άφησε ακάλυπτο. Τη χαρακτηρίζει φοβική και ενοχική και την κατηγορεί πως «δεν στήριξε ποτέ τους ανθρώπους της ακόμα και αν ήξερε την αλήθεια. Αντίθετα, δεν δίστασε να τους δώσει ως βορά ακόμα και από τα σκαλοπάτια του κόμματος» και πρόσθεσε: «Δεν κατάλαβε ποτέ, ότι στο φασιστικό «υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;» η απάντηση είναι ότι υπάρχει, όταν ο καπνός είναι δημιούργημα που υπηρετεί σκοπιμότητες. Την ημέρα της παραίτησης μου, είχα πει “…όταν ο κουρνιαχτός κατακάτσει, θα μπορέσετε όλοι να δείτε καθαρά. Τότε, δεν θα υπάρχει ούτε ένας, που αγωνίστηκε μαζί μου απ τις εποχές τις νεολαίας και δεν θα είναι περήφανος για τη συμπόρευση αυτή”. Σήμερα, είναι αυτή ακριβώς η μέρα.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Βουλγαράκη:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.