Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης: Η Ελλάδα θα σωθεί από τους ανθρώπους που παράγουν και όχι από τα δάνεια

Επίσκεψη του επικεφαλής του Ποταμιού στην FOOD EXPO

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345461-717563.jpg

«Πρέπει επιτέλους να υπάρξει ένα σχέδιο, να υπάρξουν προτεραιότητες και πάνω από όλα να υπάρχει θέληση για να αναδείξουμε την πραγματική Ελλάδα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους από την FOOD EXPO.

Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού «Η Ελλάδα δεν θα σωθεί από τα δάνεια, θα σωθεί από τους ανθρώπους που παράγουν».

Μαζί με τον επικεφαλής ήταν ο Γιώργος Γκάρης, γραμματέας Οργανωτικού του κινήματος και το στέλεχος του Ποταμιού Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης περιηγήθηκε σε πολλά από τα περίπτερα, μίλησε με τους παραγωγούς των Τροφίμων και των Ποτών, οι οποίοι περιέγραψαν τα προβλήματά τους και τις ανάγκες τους τόσο στο πλαίσιο της παραγωγής των προϊόντων τους, όσο και στην προώθησή τους.

«Θέλουμε να επενδύσουμε στη χώρα μας και μας συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να μας διώξουν», ήταν το παράπονο που εξέφρασαν πολλοί από τους παραγωγούς, μιλώντας με του επικεφαλής του κινήματος.

Η FOOD EXPO είναι ο κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Στην τέταρτη διοργάνωση της FOOD EXPO συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ