- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ: Οι πολίτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει η κυβέρνηση Τσίπρα
«Το Μέγαρο Μαξίμου χρειάστηκε 12 ώρες να απαντήσει στη συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας»
Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στο Bloomberg. «Η νέα εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη στο Bloomberg δεν συνοδεύθηκε από αλλαγή στάσης. Και πάλι φόρεσε τη φανέλα του ΔΝΤ» ανέφερε χαρακτηριστικά το Μαξίμου, προσθέτοντας ότι «βλέπει το καταστροφολογικό του αφήγημα να καταρρέει και επιβεβαιώνει καθημερινά το στρατηγικό του αδιέξοδο, πλέον και στο διεθνές ακροατήριο».
«Οι πολίτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει η κυβέρνηση Τσίπρα» απάντησε στις κατηγορίες του Μαξίμου η ΝΔ. «Το Μέγαρο Μαξίμου χρειάστηκε 12 ώρες να απαντήσει στη συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Bloomberg. Φαίνεται πως δυσκολεύεται να κατανοήσει το ότι ο κ. Μητσοτάκης υπερασπίζεται στο εξωτερικό τα εθνικά μας θέματα, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη μάχη για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, που θα δώσουν δημοσιονομικό χώρο και ανάσες στην οικονομία». Μάχες που η Κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει. Μόνο που, δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, αλλά ευτυχώς για την Ελλάδα, οι πολίτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει η Κυβέρνηση Τσίπρα».
«Και κάτι τελευταίο. Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης σε αυτήν τη χώρα, που να πιστεύει ότι η Κυβέρνηση είναι με την κοινωνική πλειοψηφία» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Η χώρα χρειάζεται νέες εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τα υπερβολικά δημοσιονομικά μέτρα που ζητούν οι πιστωτές για το 2019 και το 2020, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη στην τηλεόραση του Bloomberg.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.