Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μειωμένο κατά 3,9% προβλέπεται το σαρακοστιανό τραπέζι του 2017.
Λεπτομερέστερα, η δειγματοληπτική έρευνα που έκανε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ΕΣΕΕ) σε τρία πρωινά (21-23 Φεβρουαρίου 2017) ενόψει της Καθαράς Δευτέρας έδωσε τα εξής στοιχεία:
- Άνοδος τιμής παρατηρείται μόνο στα μύδια (λόγω αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ)
- Στα άλλα θαλασσινά, οι τιμές έχουν πέσει
- Λαγάνα, ελιές, ταραμάς, τουρσί, χαλβάς και κονσέρβες έχουν μέση μείωση 1,7%
- Μέσο ποσό κόστους του σαρακοστιανού τραπεζιού φέτος 47,2 - 67,6 ευρώ, έναντι 47,3 - 72,2 ευρώ του 2016.
(Σ.Σ. Βέβαια, μέχρι την Καθαρά Δευτέρα οι τιμές μπορεί να ανέβουν).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΣΤΗΛΕΣ