- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αμυράς: Η τακτική των «καθυστερήσεων» ανεβάζει το λογαριασμό για τους πολίτες
Το Ποτάμι δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα, τονίζει ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος
«Η τακτική των "καθυστερήσεων" που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση ένωσε τους δανειστές ανεβάζοντας τον λογαριασμό για τους πολίτες», τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και προσθέτει ότι «εάν τελικώς ο κ. Τσίπρας φτάσει σε συμφωνία, εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε τα μέτρα».
Αναφερόμενος στις αποχωρήσεις βουλευτών από το Ποτάμι σημειώνει ότι «ο κόσμος που μάς ψήφισε το 2015 ζητά καθαρή μεταρρυθμιστική πολιτική από εμάς χωρίς προσωπικές ατζέντες από κανέναν».
Δηλώνει ότι «καμία απολύτως συνεργασία δεν μπορεί να γίνει με μία κυβέρνηση που έχει υιοθετήσει όλες τις κακές πρακτικές της Μεταπολίτευσης, προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στη χώρα με τις μαγκιές του 2015 και την τωρινή ιδιότυπη ακυβερνησία, κομματικοποίησε το κράτος και κρατικοποίησε το κόμμα».
Ο Γιώργος Αμυράς υποστηρίζει ότι «ο Μητσοτάκης θα είναι χίλιες φορές καλύτερος από τον Τσίπρα» και αποκαλύπτει ότι τον ενδιαφέρει ο Δήμος Αθηναίων εκτιμώντας ότι «η Αθήνα αδικείται και από τον δήμαρχό της και από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν περαστικοί και κάτοικοι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Παραδόθηκε το σκάφος «Σύρνα» του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής
Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή
Έργα-μαμούθ 1 δισ. ευρώ στην Ανατολική Αττική
Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού
Ποια ανοίγουν και ποια θα παραμείνουν κλειστά
Τι θα γίνει με τα εισοδηματικά κριτήρια
Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Βουλής
Ο υπουργός Ανάπτυξης στο εργοστάσιο του Ομίλου Cenergy Holdings στο Σουσάκι Κορινθίας
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΚΟ
Πόσοι είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Το «αντίο» του πρωθυπουργού στην ηθοποιό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.