Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: Η Αριστερά είναι και δεν είναι στην εξουσία (video)

Δήλωσε βέβαιος για το κλείσιμο της αξιολόγησης και «θα είναι ντάλα μεσημέρι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339881-707007.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Η κυβέρνηση «δεν έχει την πραγματική εξουσία», αλλά «προσπαθεί να πάρει την πραγματική εξουσία», δήλωσε για άλλη μια φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, υπονοώντας ότι τα κόμμα της συγκυβέρνησης δέχονται εδώ και δύο χρόνια πόλεμο. Μιλώντας σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ο κ Πολάκης είπε: «Κλείσαμε δύο χρόνια αριστερής παρένθεσης, παρένθεση μιας κυβέρνησης με την Αριστερά στην εξουσία, στην κυβερνητική εξουσία και προσπαθεί να πάρει την πραγματική εξουσία. Μιας κυβέρνησης, η οποία πολεμήθηκε όσο καμία στη μεταπολίτευση και πολεμιέται μέχρι σήμερα».

Ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και είπε χαρακτηριστικά ότι η αξιολόγηση «θα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι».

Δημοψήφισμα 2015

«Ήμασταν καινούργιοι, κάποια πράγματα δεν τα ξέρουν όλοι από την κοιλιά της μάνας τους» είπε ο αναπληρωτής υπουργός αναφερόμενος στην ανάληψη της εξουσίας από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Μίλησε για συσχετισμούς 18-1 στην ευρωζώνη, εννοώντας ότι όλοι ήταν ενάντια στην Ελλάδα και τόνισε πως μετά το «εντυπωσιακό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος», «πονέσαμε πολύ» για τον συμβιβασμό που ακολούθησε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.