Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα τα υπογράψουν όλα για να συνεχίσουν τη μεγάλη ζωή» του Disneyland_gate

«… Και εσύ πλήρωνε τριπλάσιες εισφορές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339536-706221.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Ο ένας παίρνει το αεροπλάνο για Ουάσιγκτον με απλωμένα πόδια και ο άλλος πάει με τους συγγενείς του στο Παρίσι», σχολίασε δηκτικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης για την επίσκεψη Τσίπρα στο Παρίσι.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίη Μαυραγάνη στο «Ε» ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβλεψε ότι έρχονται νέα επώδυνα μέτρα για την ελληνική κοινωνία, διότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι της ζητηθεί για να μείνει στην εξουσία.

«Θα τα υπογράψουν όλα! Και τις συντάξεις θα κόψουνε και τον ΦΠΑ θα αυξήσουν και το αφορολόγητο θα μειώσουν και ό,τι άλλο τους ζητήσει ο Τόμσεν και ο Σόιμπλε θα τα υπογράψουν...», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε εξηγώντας: «Γιατί θα τα υπογράψουν; Για να συνεχίσουν να ζουν την μεγάλη ζωή. Γιατί ο ένας παίρνει το αεροπλάνο και πάει στην Ουάσιγκτον με απλωμένα τα πόδια του σαν να είναι πασάς στα Γιάννενα, ο άλλος παίρνει τους συγγενείς και τους κολλητούς του και πηγαίνει στο Παρίσι να κάνει βόλτα και εσύ συνταξιούχε άμοιρε χάσε το ΕΚΑΣ, εσύ άνεργε μείνε χωρίς δουλειά, εσύ ελεύθερε επαγγελματία πλήρωσε τριπλάσιες εισφορές  για να μπορεί ο Τσίπρας να ζει την μεγάλη ζωή. Και βέβαια οι βουλευτές του για να κρατήσουν το 5χίλιαρο του μισθού, θα τα ψηφίσουν όλα!»

Εδώ η εκπομπή με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ