Πολιτικη & Οικονομια

Ο Ά. Γεωργιάδης ζητά τη λίστα των επιβαινόντων στο ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Και ρωτά:  Αν πήγε για επενδύσεις πού ήταν οι συνεργάτες του;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339460-706037.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Νέα πυρά εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το θέμα του επίμαχου ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Παρίσι.

«Αν πήγε για να βρει επενδυτές στο Παρίσι ο πρωθυπουργός θα το κράταγε κρυφό; Και γιατί δεν τον ακολούθησαν οι συνεργάτες που είχε στην Λισαβόνα και πήγαν μαζί του στενά πρόσωπα;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και ζήτησε εκ νέου να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των επιβαινόντων στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, τονίζοντας ότι περιμένει την απάντηση του αρμοδίου υπουργού Άμυνας, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Ερωτηθείς τι θα συμβεί αν δεν λάβει αυτήν την απάντηση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Θα πάρω απάντηση από το υπουργείο Άμυνας. Με τον Άδωνι δεν μένει έτσι. Τους συνιστώ να μην γίνουν κι άλλο ρεζίλι των σκυλιών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτόξευσε τα πυρά του και κατά του συμβούλου Νίκου Καρανίκα, σημειώνοντας ότι τα κυβερνητικά στελέχη «μέσα στον πανικό τους», έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες, καθώς όπως είπε στο non paper γίνεται λόγος για την 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου. «Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «Αυτός γράφει τα non paper».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ