Πολιτικη & Οικονομια

Γεννηματά: Δεν είμαστε το συμπλήρωμα κανενός

Και έκκληση για περιστολή των «αδέσποτων προσωπικών φιλοδοξιών» εντός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330552-684158.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, υπεραμυνόμενη της αυτόνομης πορείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Από το βήμα της κοινής συνεδρίασης των Κεντρικών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Κίνησης Πολιτών η κ. Γεννηματά άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε για «δημιουργία εντυπώσεων» ως προς το ζήτημα του χρέους. «Πρόκειται για μία ακόμη εξαπάτηση του ελληνικού λαού» έσπευσε να σημειώσει.

Σημείωσε, ωστόσο, πως θα πρέπει να αποτραπεί μία δεξιά παλινόρθωση, καθώς η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα φέρει στο προσκήνιο τις λέξεις αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση, προοπτική και ελπίδα.

Απευθυνόμενη προς το εσωτερικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζήτησε να περισταλούν οι «αδέσποτες προσωπικές φιλοδοξίες» και να «αφήσουμε πίσω τους δειλούς και τους καιροσκόπους». «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν τα προβλήματα των Ελλήνων και το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η χώρα», πρόσθεσε. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ