Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης: Η K.O. του ΣΥΡΙΖΑ γονατίζει ακόμη και μπροστά στον κ. Νικολόπουλο

«Καταψήφισαν την άρση της ασυλίας του, αφήνοντας ατιμώρητη την χυδαία υβριστική επίθεση που έκανε σε ομόφυλα ζευγάρια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329804-682279.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"/ STR

«Αναπαλαίωση» χαρακτήρισε τον επικείμενο ανασχηματισμό ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Θάνο Τριανταφύλλου.

«Ήδη στο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν τον στενότερο συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου για να του αναθέσουν τον πολιτικό σχεδιασμό. Δεν αλλάζουν λοιπόν ρότα. Αντιθέτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ γονατίζει ακόμη και μπροστά στον κ. Νικολόπουλο. Καταψήφισαν την άρση της ασυλίας του, αφήνοντας ατιμώρητη την χυδαία υβριστική επίθεση που έκανε σε ομόφυλα ζευγάρια» τόνισε.

Ερωτώμενος για το τι θα πράξει τη Δευτέρα το Ποτάμι στη συνδιάσκεψη των Προέδρων για το Ε.Σ.Ρ. σημείωσε πως «η πρόταση μας είναι ο ακαδημαϊκός Μιχάλης Σταθόπουλος. Ένας άνθρωπος αδέκαστος, ανεξάρτητος που δεν έχει υποχωρήσει ποτέ σε πολιτικές, επιχειρηματικές ή μιντιακές πιέσεις. Ένα τέτοιο αγύριστο αλλά και γνωστικό κεφάλι, όπως τον χαρακτήρισε κάποιος, χρειαζόμαστε αυτή τη δύσκολη στιγμή σε αυτό το κακοφορμισμένο ζήτημα».

«Τέσσερις άδειες και άλλα τέτοια σοβιετικά να τα ξεχάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε ό,τι αφορά τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου και την κριτική που άσκησε στους πολιτικούς είπε: «Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζονται. Αλλά η επιβεβαίωση από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι ο κ. Καμμένος του είχε υποσχεθεί κλαίγοντας ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν του το ζητούσε, δεν περιποιεί τιμή ούτε στην κυβέρνηση ούτε βέβαια στην εκκλησία. Οι κυβερνήσεις πέφτουν στην Βουλή και όχι στις μητροπόλεις ή στα γραφεία επιχειρηματιών. Και βέβαια είναι ακατανόητη η ανοχή για να μην πω η επιδοκιμασία του Αρχιεπισκόπου, σε μητροπολίτες που εκφράζουν φασιστικές απόψεις».

Τέλος, εκτιμώντας το πώς η χώρα θα επιτρέψει σε τροχιά ανάπτυξης είπε ότι αυτό δε θα συμβεί αν δεν μειώσουμε τους φόρους και τις εισφορές, αν δεν περιορίσουμε το κομματικό κράτος και δεν δώσουμε τη δυνατότητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναπνεύσουν. «Είναι άκρως ανησυχητικό ότι οι εξαγωγές μειώθηκαν. Κάθε μέρα 20 Έλληνες ανοίγουν έναν ΑΦΜ στη Βουλγαρία, την Αλβανία, την Τουρκία, την Κύπρο» τόνισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ