- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για ποια θέματα θα συζητήσει ο Λαβρόφ με Τσίπρα και Παυλόπουλο
Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Αθήνα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών
Η πορεία των διμερών σχέσεων στους τομείς της πολιτικής συνεργασίας, της οικονομίας, της ενέργειας και των επενδύσεων, το Κυπριακό, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή θα βρεθούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο επίκεντρο της συναντήσεων που θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποιεί από χτες επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Με τον κ. Λαβρόφ θα συναντηθεί το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα παραστεί μαζί με τον κ. Λαβρόφ στην έναρξη των εργασιών του 4ου Ελληνο-ρωσικού Κοινωνικού Φόρουμ, που διεξάγεται στο Ζάππειο Μέγαρο.
Οι δύο υπουργοί θα μεταβούν επίσης στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο για τα εγκαίνια της έκθεσης «Ερμιτάζ. Πύλη στην Ιστορία», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει, βάσει του προγράμματος, η κατ' ιδίαν συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών. Μετά τη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί η τελετή υπογραφής του Προγράμματος Διαβουλεύσεων των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Ρωσίας για την τριετία 2017-2019 και θα ακολουθήσουν οι κοινές δηλώσεις τους προς τον Τύπο.
Το απόγευμα ο κ. Λαβρόφ θα αναγορευθεί σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από στρατηγός, τέταρτη πολιτική δύναμη της Ιταλίας
H δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του Αντόνιο Κόστα
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Η Ελλάδα απορρίπτει κατηγορηματικά ως αυθαίρετους και στερούμενους οποιασδήποτε νομικής βάσης τους τουρκικούς ισχυρισμούς
Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα έχουν πιλοτική εφαρμογή σε κάποιες τοποθεσίες
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος
«Αφορά το 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων»
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ολοκλήρωση του εργοστασίου «309»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιχαηλίδου: «Πρόγραμμα στήριξης σε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη»
Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά
«Ο λαός θα κάνει σφάλμα αν του δώσει ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
«Μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας», δήλωσε ο νεαρός μαθητής
Σήμερα το απόγευμα η ομιλία του στο Ηράκλειο
«Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Έλληνες είναι τόσο ανόητοι που, παρότι δεν έχουν λεφτά, αγοράζουν ακριβά προϊόντα που σπανίως είναι αισθητά καλύτερα από τα φτηνότερά τους
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.
Πώς σχολιάζει το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.