Πολιτικη & Οικονομια

Πολύδωρας: Δέχθηκα bullying - με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες και γλομπάκια

Πώς σχολίασε τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329289-680938.jpg
ΑΠΕ - ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha, ο μέχρι χθες (Δευτέρα 31 Οκτωβρίου) υποψήφιος για επικεφαλής του ΕΣΡ, μίλησε για τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. 

Μεταξύ άλλων ο Πολύδωρας είπε ότι  «Από τον Τσίπρα εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου» και πρόσθεσε ότι  «Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια».

Παράλληλα τόνισε ότι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί του για να του ανακοινώσει ότι αποσύρεται η υποψηφιότητά του, λέγοντας ότι ο Τσίπρας τον ευχαρίστησε και του τόνισε «με συγχωρείς για την περιπέτεια. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα για να σε βάλω σε ταλαιπωρία».

Επίσης είπε «Αντιμετώπισα το δίλημμα, στις 20 ώρες που δέχτηκα το άγριο τρολάρισμα και το bullying να προασπίσω την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου ή να επιμείνω στο πώς να οικοδομηθεί η πρόταση που μου έγινε, που ήταν εξ ορισμού για μένα τιμητική» και πρόσθεσε «υπεράσπισα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου με το ένστικτο και το μυαλό μου και πράγματι μπορεί να "έκαψα" την υποψηφιότητά μου».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ