Πολιτικη & Οικονομια

Σφοδρές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή Πολύδωρα

«Μας ξεφτιλίζετε», «Τόσο γελοίος, τόσο δεξιός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329070-680427.jpg

Λίγες ώρες μετά την πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει ο Βύρων Πολύδωρας επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ήρθαν και οι πρώτες αντιδράσεις μέσα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν σφοδρές.

«Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής και μέλος της «Κίνησης των 53». Νωρίτερα είχε γράψει: «Επίσης, γιατί όχι και τον Θωμά Μάτσιο;» και «Και γιατί όχι η γράνα; Αφού το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρώην βουλευτής και μέλος της ίδιας κίνησης, Βασιλική Κατριβάνου, η οποία έγραψε στο Facebook: «Πολύδωρας, τόσο γελοίος και τόσο δεξιός, ο ορισμός του υποψηφίου που δεν θέλουμε! Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι άνοιγμα στη δεξιά, είναι το πιο εύκολο πρόσωπο να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και να απελπιστεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται καταρρακωμένος. Με ποιες διαδικασίες παίρνονται τέτοιες αποφάσεις;» 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ