Πολιτικη & Οικονομια

«Όταν ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα»

Προσωπική πλέον η αντιπαράθεση Πρωθυπουργού και αρχηγού του Ποταμιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328949-680233.jpg
ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

«Παιδί της διαπλοκής» αποκάλεσαν τον Σταύρο Θεοδωράκη στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναγκάζοντας το Ποτάμι να διορθώσει τον κ. Σπίρτζη και να τους θυμίσει πως έχουν μπερδευτεί. «Παιδί εργολάβου είναι ο Τσίπρας και όχι ο Θεοδωράκης. Ο Παναγιώτης Θεοδωράκης πουλούσε κουλούρια την ίδια περίοδο που ο Παύλος Τσίπρας έπαιρνε δημόσια έργα. Ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.

Προηγήθηκε η έντονη αντίδραση του υπουργού Υποδομών σε tweet του Σταύρου Θεοδωράκη, στο οποίο ο Χρήστος Σπίρτζης παρουσιαζόταν έτοιμος να «περιορίσει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς». Ωστόσο, η απόφαση που υπογράφτηκε από τον κ. Σπίρτζη αφορούσε τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το ραδιόφωνο.

«Μπέρδεψαν τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα. Και έβγαλαν ότι o Σπίρτζης βάζει κόφτη και περιορίζει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς!» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου. «Απίστευτη ραδιο...φονική αθλιότητα από το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και το επικοινωνιακό σύστημα της παραπληροφόρησης και των συμφερόντων με τις άδειες των ραδιοφώνων», συνεχίζει το υπουργείο. 

Από την πλευρά της η Σεβαστουπόλεως υπογραμμίζει πως ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε ένα σχόλιο πάνω σε μια είδηση που «προήλθε από πολλά και μεγάλα σάιτ». «Δεν ισχύει και το διαγράψαμε», διευκρίνισε το Ποτάμι.

«Ο κ. Θεοδωράκης και το Ποτάμι της ανοησίας που έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα τα δημοσιεύματα τα οποία από το πρωί κατακλύζουν τις κατά τα άλλα ενημερωτικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναπαράγονται αμάσητα από συγκεκριμένες ραδιοφωνικές εκπομπές, απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι μπροστάρης και κύριος εκφραστής των συστημάτων της παραπληροφόρησης της άγνοιας και των συμφερόντων», απάντησε η κυβέρνηση στην Σεβαστουπόλεως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ