Πολιτικη & Οικονομια

«Η Αυγή» με πρωτοσέλιδο εναντίον των δικαστών του Σ.τ.Ε.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328817-679932.jpg

Έντονη επίθεση ενάντια στους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.) έχει σήμερα σαν πρωτοσέλιδο, κεντρικό θέμα, η εφημερίδα «Η Αυγή», ουσιαστικά όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη χτεσινοβραδινή απόφαση ακύρωσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Λεπτομερέστερα: 

  • Ο υπέρτιτλος λέει: «Νέα νομοθετική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση τη Δευτέρα»

  • Ο οχτάστηλος τίτλος είναι: «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές»
  • Ο  υπότιτλος γράφει: «Το βαθύ κράτος είναι εδώ. Την τυφλή-μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ, με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και αυταρχικότητα απόφασή της περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών»

  • Το κύριο κείμενο λέει: «Η πλειοψηφία που, όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη -κατ' αυτόν τον τρόπο- πλήρως με τη Ν.Δ., το σύστημα Σαμαρά - Βενιζέλου και τους χρεοκοπημένους καναλάρχες. Το “τζάμπα τελείωσε” διεμήνυσαν Όλγα Γεροβασίλη και Ν. Παππάς, προαναγγέλλοντας νέα νομοθετική πρωτοβουλία, τη Δευτέρα, για την έκδοση “βεβαιώσεων λειτουργίας” των τηλεοπτικών σταθμών μέχρι τη χορήγηση οριστικής άδειας»

(Τα κείμενα διαφοροποιούνται λίγο ανάμεσα στην έντυπη και την e- έκδοση)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ