Πολιτικη & Οικονομια

20+1 φωτογραφίες από το πάρτι στο Μαξίμου: Ταγέρ, λαμέ και πιάνο

Πολιτικό μασάζ στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326840-674982.jpg
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Λίγο πριν από τον ανασχηματισμό ο οποίος φημολογείται πως θα γίνει μετά και τη δεύτερη αξιολόγηση, δηλαδή μετά τα Χριστούγεννα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε το βράδυ της Πέμπτης τους 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Μέγαρο Μαξίμου για… πολιτικό μασάζ.

Πολλοί κατέφθασαν στο πρωθυπουργικό μέγαρο με τη μοτοσικλέτα τους και καβάλησαν το πεζοδρόμιο, όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Μάκης Μπαλαούρας. Άλλοι δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του πρωθυπουργού με άδεια χέρια, αλλά έφεραν και το δωράκι τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δεξίωση τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι να φροντίζει για τη μουσική, παίζοντας πιάνο, και την Έλενα Κουντουρά να τραγουδά μεταξύ άλλων το «Άσε με να φύγω». Στα φωνητικά σιγοντάρισε και η Θεανώ Φωτίου η οποία όμως δεν έφερε γεμιστά να κεράσει τους συναδέλφους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με λίγους, συμπεριλαμβανομένου και του Αλέξη Τσίπρα, σε μπαρ του Κολωνακίου!

πάρτι στο Μαξίμου

Οι ίδιες πληρορορίες αναφέρουν ότι στο πάρτι οι βουλευτές μετέφεραν στον πρωθυπουργό την εικόνα που έχουν από τις περιφέρειές τους και εκτίμησαν ότι οι πολίτες είναι πρόθυμοι να υπομείνουν τις θυσίες, εάν τους δίδεται με ειλικρίνεια μία προοπτική. Παράλληλα του ζήτησαν να προχωρήσει στην εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να τους είπε ότι ολοκληρώνεται η δεύτερη αξιολόγηση, με την Ελλάδα να ανταποκρίνεται και να εφαρμόζει ό,τι έχει συμφωνήσει. Σημείωσε ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα, όσοι αντιτίθενται στη ρύθμιση του χρέους, δεν θα έχουν πρόσχημα για να αρνηθούν την εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Στάθηκε στη σημασία της ένταξης της χώρας στο μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης και εκτίμησε ότι έως τον Δεκέμβριο θα υπάρχει γύρω από τα θέματα αυτά σημαντική εξέλιξη, η οποία θα «ξεκλειδώσει» τη δυναμική της οικονομίας και θα δώσει ώθηση, παρέχοντας στους επενδυτές τα εχέγγυα, ώστε να προχωρήσουν σε επενδύσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ