Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος για ισχυρισμούς Καμμένου: «Σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτού»

Διαψεύδει τα περί σύμπραξης ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326724-674756.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Διέψευσε τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Πρόσθεσε ότι στην επόμενη συνάντηση στο σπίτι του επιχειρηματία, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξέφρασε την απορία του και σχολίασε: «Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ζητούσε να μπει στην κυβέρνηση ένα δεξιό κόμμα, και να χάσει την επιρροή του;... Εμείς θέλαμε να λειτουργήσουμε ως εγγυητές της σταθερότητας».

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις ημερομηνίες συγκρότησης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της δημιουργίας του κόμματος του κ. Καμμένου:  «Ο κ. Καμμένος λέει ότι πριν γίνουν οι ΑΝΕΛ, τον Φεβρουάριο του 2012, του ζητήθηκε από κάποιον να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, που έγινε τον Ιούνιο του 2012 ως κυβέρνηση με τη συμμετοχή του κ. Κουβέλη».

« Σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτών που λέγονται» συμπλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ