Πολιτικη & Οικονομια

Μαξίμου για το Σκοπευτήριο και την «πόρτα» Σταμέλου στον Τσίπρα

Ο δήμαρχος Καισαριανής απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326222-673337.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

«Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στην κυβέρνηση ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  να μη συνδιοργανώσει μαζί με την κυβέρνηση την εκδήλωση για το Σκοπευτήριο Καισαριανής σε ένδειξη αντίδραση για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου».

«Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση», συνεχίζει η ανακοίνωση του Μαξίμου προσθέτοντα: «Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται».

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση που διοργανώνεται σήμερα Κυριακή από τον Πανελλαδικό Σύνδεσμο Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης και αφορά την απόδοση του χώρου στον δήμο και τους πολίτες της Καισαριανής αναμένεται να μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ