Πολιτικη & Οικονομια

«Η ευαισθησία για το Ασφαλιστικό κράτησε λίγους μήνες»

Ανακοίνωση του Ποταμιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325893-672570.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Ο κ. Κατρούγκαλος νομοθέτησε χθες αυτά που ξόρκιζε πριν από λίγους μήνες. Τότε πουλούσε ευαισθησία (μαζί με τα ψέματά του). Σήμερα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά τα λόγια χάνουν τη σημασία τους όταν μιλούν οι αριθμοί. Και δεν μιλούν επεξεργασμένοι αριθμοί στατιστικής, που ως γνωστόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πει κανείς ψέματα, αλλά απόλυτοι αριθμοί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Και συνεχίζει:

Με το τελευταίο νομοσχέδιο:

  • H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 15/10/2016 για όλους τους αγρότες την εισφορά για τον κλάδο υγείας από 3,61% σε 6,95% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 3,61% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).
  • H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 1/1/2017 για όλους τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες και νέους επιστήμονες την εισφορά στον κλάδο υγείας από 4,87% σε 6,95% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 4,87% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).
  • H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 1/1/2017 για τους ιδιοκτήτες μικρών μονάδων τουριστικών καταλυμάτων την εισφορά στον κλάδο κύριας σύνταξης από 14% σε 20% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 14% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).
  • Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μειώνει για όλους τους ασφαλισμένους το ποσό έκπτωσης για την καταβολή άπαξ του ποσού εξαγοράς πλασματικών ετών ασφάλισης από 15% επί του συνόλου του ποσού σε 2% κατ’ έτος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο
Ρεπορτάζ για τη γραφειοκρατία: Ο ψυχίατρος πάει υπουργείο

«Η γραφειοκρατία είναι γραφειοκρατία. Νομοθετείται από άσχετους μανδαρίνους και προωθείται από υπουργούς, οι οποίοι αντιδρούν φοβικά στους κατά καιρούς πανικούς, εξίσου άσχετων τηλεπερσόνων»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.