Πολιτικη & Οικονομια

Ο Σημίτης διαψεύδει τη συνάντηση με Στουρνάρα: Ήμουν στο Κορακοχώρι Ηλείας

«Απολύτως ψευδής η “πληροφορία”»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324901-670072.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Διαψεύδει κατηγορηματικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, το οποίο έχει τον τίτλο: Στην οικία Σημίτη ο Στουρνάρας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει ότι «η είδηση για την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της συζύγου του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος άρχισε να κυκλοφορεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης κατά τις τέσσερις. Δύο ώρες αργότερα ένα μαύρο Καγιέν στάθμευε έξω από την οικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην οδό Αναγνωστοπούλου. Οι άνδρες ασφαλείας άνοιξαν σε δευτερόλεπτα την αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου και μια γνώριμη φιγούρα δρασκέλισε με ταχύτητα τα σκαλιά της πολυκατοικίας. Ήταν ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας οι οποίος επισκέφθηκε τον πολιτικό μέντορά του για ανταλλαγή απόψεων και συμβουλές».

Σε απάντηση το γραφείο του Κώστα Σημίτη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση-διάψευση: «Η “πληροφορία” που είδε το φως της δημοσιότητας, πως δηλαδή ο κ.Σημίτης συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη με τον Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Γ. Στουρνάρα είναι απολύτως ψευδής. Ο κ. Σημίτης, όλη την περασμένη βδομάδα βρισκόταν στο Κορακοχώρι Ηλείας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ