Πολιτικη & Οικονομια

Σοκ! Δημοσιογράφοι υπνωτίζουν τον Πάνο Καμμένο και τον βάζουν να κάνει λάθος δηλώσεις

Ένα ντοκουμέντο που θα προκαλέσει τεράστιες πολιτικές αναταράξεις

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 562
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
321083-630530.jpg

Ένα ντοκουμέντο που θα προκαλέσει τεράστιες πολιτικές αναταράξεις βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ τα «κύματα επηρεασμού σκέψης» που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να πει υπνωτισμένος τη φράση «ή ο Μουζάλας ή εγώ» και να εκτεθεί στα μάτια των οπαδών του.

Είναι προφανές ότι μετά από τη συνταρακτική αυτή αποκάλυψη, ο Πάνος Καμμένος θα προχωρήσει σε μηνύσεις ζητώντας αποζημίωση από όσους τον κατηγόρησαν για κωλοτούμπα.

Μάλιστα λέγεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα και φωτογραφία από τις υπόλοιπες δηλώσεις του που θα αποδεικνύουν ότι υπό την επήρεια παρόμοιων κυμάτων επηρεασμού σκέψης αποκάλεσε εκ παραδρομής τη FYROM «Μακεδονία»!


Τρία συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα μειώνονται σταθερά, κάθε φορά που σημειώνεται μια σοκαριστική τρομοκρατική επίθεση με παγκόσμιο αντίκτυπο στην Ευρώπη.

● Πρώτον, το χρονικό διάστημα από τη στιγμή του πρώτου «έκτακτου δελτίου» μέχρι τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει στα social media το πρώτο σχόλιο του τύπου «καλά να πάθουν» ή «δεν είναι αυτή η Ευρώπη που θέλουμε».

● Δεύτερον, το χρονικό διάστημα από τη στιγμή του πρώτου «έκτακτου δελτίου» με το ακατέργαστο υλικό από τις καταστροφές μέχρι την ώρα που θα προστεθεί στα πλάνα ειδική μουσική αγωνίας και οι newscasters θα αρχίσουν να τυποποιούν τις εκφράσεις τους.

● Και τρίτον, το χρονικό διάστημα από τη στιγμή της επίθεσης μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται «νέα σοκαριστικά video από τον τόπο της τραγωδίας - προσοχή σοκαριστικές εικόνες».


Όσοι νομίζουν πως η κυβέρνηση δεν έχει συντονισμό ήρθε η στιγμή να διαψευστούν. Διότι ο συντονισμός είναι υπόγειος, σχεδόν τηλεπαθητικός. Όπως συντονίζονται οι παίκτες μιας καλοκουρδισμένης ομάδας. Ιδού οι αποδείξεις...

● Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ βρίσκεται στο Χίλτον με τους «θεσμούς», προσκαλεί τη Βελκουλέσκου να πάνε διακοπές στην Ειδομένη.

● Και την ίδια ακριβώς στιγμή, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκαλεί τα Διαβατά «Χίλτον».

● Για να διαλύσει ακόμα και τις τελευταίες αμφιβολίες της ως προς τη σοβαρότητα της πρότασης Τσακαλώτου.


Την περασμένη Δευτέρα, χάρη σε μια ευθυγράμμιση των πλανητών, η χώρα μας τίμησε ταυτόχρονα και τις τέσσερις εκδοχές της παγκόσμιας ημέρας: την Ποίηση, τη Δασοπονία, τους Πρόσφυγες και τον Ύπνο.

● Οι αντιδράσεις της Άννας Βαγενά κατά τη διάρκεια της επετείου του Κιλελέρ είχαν γίνει viral, καλύπτοντας τον τομέα «ποίηση».

● Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε με μαθητές ανάμεσα σε δέντρα του Εθνικού Κήπου, καλύπτοντας με το κύρος του τον τομέα «δασοπονία».

● Οι πρόσφυγες συνέχισαν να συρρέουν καλύπτοντας ξεκάθαρα το θέμα «πρόσφυγες».

● Και, τέλος, φούντωσε ξανά η συζήτηση για την κεντροαριστερά. Καλύπτοντας έτσι το θέμα «ύπνος».


Κανένας μέχρι στιγμής δεν απέδωσε την επίθεση των Βρυξελλών «σε κέντρα της εγχώριας διαπλοκής με στόχο να μη γίνουν οι αποκαλύψεις Καμμένου-Τσίπρα στη Βουλή για τη διαφθορά».

● Η κυβέρνηση δείχνει επικοινωνιακά σημάδια κόπωσης.


Απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

Διορθωτής επίσημων εγγράφων και tweets του Μεγάρου Μαξίμου


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας

Όλοι αυτοί που πιστεύουν ένα εξωφρενικό «μαϊμουδο-video» που διαδίδει ψέματα για τη δράση, τα εγκλήματα και τις επιθέσεις των προσφύγων, όταν βλέπουν ότι αυτό τελικά διαψεύδεται, γιατί συνεχίζουν να ενημερώνονται από το ίδιο site και πείθονται χωρίς καμία επιφύλαξη για το επόμενο «μαϊμουδο-video»;


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο2

Το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος, που θα κάνει την ερχόμενη Τρίτη σημαντικές αποκαλύψεις για τη διαφθορά, έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση και την έχει πατήσει πολλές φορές από ψευδή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, δεν επηρεάζει καθόλου αυτούς που είναι έτοιμοι να τον πιστέψουν;


Η (πραγματική) απορία της εβδομάδας Νο3

Στο κόμμα ΕΘΝ.Ο.Σ. των Καρατζαφέρη, Μπαλτάκου, Πολύδωρα, Ξουλίδου κοκ, υπάρχει άραγε χώρος και για τον Αστέριο Ροντούλη;


Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για: 

«Ξεκόμπωμα»: Η διαδικασία λυσίματος του κόμπου που δημιουργείται αυτόματα στο καλώδιο των ακουστικών.


Μέλος του συλλόγου για...

την απαγόρευση στους περιπτεράδες να επιστρέφουν τα ρέστα με τα ψιλά να ισορροπούν πάνω στα χαρτονομίσματα


Η Μετάφραση της εβδομάδας

image

Μέγαρο Μαξίμου: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για την Ελλάδα».

Μετάφραση Ελπίζουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ