Πολιτικη & Οικονομια

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση Κατρούγκαλου με αγρότες, κτηνοτρόφους κι αλιείς

«Υπάρχει σχέδιο καταστροφής μας και η απάντηση θα δοθεί στα μπλόκα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317846-626138.jpg

Χωρίς να καταλήξει σε συγκεκριμένη συμφωνία, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Κατρούγκαλου με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών-Κτηνοτρόφων-Αλιέων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κατρούγκαλος άκουσε τις θέσεις της επιτροπής σχετικά με τις διατάξεις που προωθούνται στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τους αγρότες και είχε την ευκαιρία να διευκρινίσει κρίσιμα σημεία του νομοσχεδίου.

«Υπάρχει σχέδιο καταστροφής μας και η απάντηση θα δοθεί στα μπλόκα. Δεν σκοτώνουμε την αγελάδα που μας τρέφει», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής μετά τη συνάντηση.

Νωρίτερα, εισερχόμενος στο υπουργείο, ο Γιώργος Κατρούγκαλος επανέλαβε σε δηλώσεις του ότι το νομοσχέδιο στοχεύει στην ισονομία και τη δικαιοσύνη, αλλά υπογράμμισε παράλληλα ότι υπάρχουν διορθωτικές κινήσεις, όπου είναι απαραίτητο, και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διάλογος με την κοινωνία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY