Πολιτικη & Οικονομια

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Τόσκα μετά το τσιφτετέλι με τον Πανούση

Το υπουργείο κάνει λόγο για κοινή απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσίπρας και Μητσοτάκης απέφυγαν τις επισημότητες και τον πληθυντικό

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Μαστρογιάννης, διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, η απομάκρυνση έχει να κάνει με την παρουσία του άνδρα σε χορό συνδικαλιστών της Αστυνομίας, από κοινού με τον πρώην υπουργό Γιάννη Πανούση. Μάλιστα, διακρίνονται σε βίντεο να χορεύουν τσιφτετέλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας ήταν και διευθυντής του γραφείου του Γιάννη Πανούση και δεν είχε αλλάξει όταν ανέλαβε υπουργός ο Νίκος Τόσκας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο συνεργάτες του κ. Τόσκα κάνουν λόγο για κοινή απόφαση με τον υπουργό να παραιτηθεί.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο κ. Μαστρογιάννης υποστηρίζει πως η παραίτησή του δεν έγινε ούτε λόγω της παρουσίας του στον χορό των συνδικαλιστών της Αστυνομίας, ούτε γιατί δεν είχε καλές σχέσεις με τον κ. Τόσκα και επικαλείται προσωπικούς λόγους. Όπως ο ίδιος λέει «έκλεισε ο κύκλος του» στο ίδιο πόστο, συμπλήρωσε ήδη έναν χρόνο στη θέση αυτή και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η παραίτησή του και το όνομα του νέου αντικαταστάτη του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ