Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317486-625711.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Ο κύριος πρόεδρος της ΝΔ μου ανέθεσε μία πολύ μεγάλη ευθύνη, ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ» δήλωσε προσερχόμενος στα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού ο νέος αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα και πιστεύω ότι με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό θα το καταφέρουμε», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κωστή Χατζηδάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού
Ο επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη στην κηδεία της Μάρως Κοντού: «Με πονάει που πρέπει να σου πω οριστικό "καληνύχτα"»

«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY