Πολιτικη & Οικονομια

Στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά για τα Θεοφάνεια οι Τσίπρας και Παυλόπουλος

Πιθανόν λόγω των ομοφοβικών δηλώσεων του Μητροπολίτη Σεραφείμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316612-624622.jpg
ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά για γιορτάσουν τα Θεοφάνεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, oι ομοφοβικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατά την ψήφιση της επέκτασης του Συμφώνου Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια είναι αυτές που συνέβαλαν στην απόφαση των κ.κ. Παυλόπουλου και Τσίπρα να μην παραστούν στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.

Έτσι, στις 10.30 π.μ. θα τελεστεί στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι, ο Αγιασμός των Υδάτων, στον οποίο θα παραστεί και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος θα παραστεί την Τετάρτη στη Δοξολογία για τα Θεοφάνεια, στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 9.30 π.μ.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News στο Ε, η Μητρόπολη Πειραιώς μέσω κύκλων αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις της Μητρόπολης με το Μέγαρο Μαξίμου. Επισημαίνουν επίσης πως η Εκκλησία σέβεται τους Θεσμούς, ενώνει και δεν χωρίζει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ