Πολιτικη & Οικονομια

Όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ ήθελαν τη στήριξη Καραμανλή

Μεϊμαράκης: Δεν την πήραν και γι' αυτό φωνάζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315405-622706.jpg

Και οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ ήθελαν τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τώρα φωνάζουν γιατί δεν την πήραν. «Ποιος δεν θα ευχαριστιόταν με τη στήριξη Καραμανλή, όλοι την ήθελαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν την πήραν και γι' αυτό φωνάζουν» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε ότι ενώ ο πρώην πρωθυπουργός αρχικά υποστήριζε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τώρα φαίνεται να στηρίζει όλες τις υποψηφιότητες πλην της δικής του. Μάλιστα σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Το Έθνος» ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από αρχηγός της ΝΔ επειδή εμμέσως το ζήτησε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Σχολίασε ότι η απόφασή του «εκτόνωσε την κατάσταση».

Ερωτηθείς για τα σενάρια συγκυβέρνησης, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι η ΝΔ δεν έχει τίποτα κοινό με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Τσίπρας έχει την πλειοψηφία. Ο λαός πρόσφατα ψήφισε και πρέπει να τα κάνει μόνος του, όπως και την ψήφιση του ασφαλιστικού» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, χαράσσοντας γραμμή μη συνεργασίας με την Κουμουνδούρου, τρεις μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Επανέλαβε ότι οι συνεργασίες βασίζονται σε αρχές, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι δεν έχει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ