Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας με το μισό υπουργικό συμβούλιο στην πρεμιέρα του Λαζόπουλου (εικόνες, video)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΛέξης Τσίπρας - Μπέττυ Μπαζιάνα: Μαζί στο θέατρο

Στην πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε», πήγε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και το μισό υπουργικό συμβούλιο. Μαζί με τον πρωθυπουργό την παράσταση παρακολούθησαν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής αλλά και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.

gallery

Εκτός από τα μέλη της κυβέρνησης και τους πολιτικούς, την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου παρακολούθησαν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το νέο θεατρικό έργο του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» παίζεται στο θέατρο Γκλόρια και αποτελεί μία θεατρική μεταφορά της γαλλικής κομεντί «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την παράσταση εξαιρετική ενώ είπε ότι ο Λαζόπουλος είναι ξεχωριστός σαν ηθοποιός και σαν συγγραφέας και το έργο που έφτιαξε «μοιάζει με τα έργα κλασικών συγγραφεών του ελληνικού θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου»...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ