Πολιτικη & Οικονομια

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το ΔΝΤ

Είναι ένα κόμμα που με συνέπεια υπερασπίζεται τους πιο ακραίους κύκλους δανειστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
314955-232851.jpg

«Το άγχος της ΝΔ να επιτεθεί στην κυβέρνηση» δεν εκπλήσσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπερασπίζεται τους πιο ακραίους κύκλους των δανειστών.

Νωρίτερα η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη επέκρινε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν να προκαλέσουν κρίση στις σχέσεις με τη Γερμανία, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να καλεί τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών να… αποκηρύξει το ΔΝΤ και τους κυρίους Τσίπρα και Παππά να επιμένουν πως δεν έχουν ζητήσει τη συμμετοχή του ΔΝΤ». «Αυτές τις μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει άλλο ένα κεφάλαιο στο ογκώδες ‘βιβλίο των ψεμάτων’ του. Ευρισκόμενοι σε μόνιμη προπαγανδιστική εκστρατεία, η οποία τους επιβάλλει να αναζητούν συνεχώς εξωτερικούς εχθρούς, τους οποίους εναλλάσσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, εδώ και μήνες πότε τα βάζουν με το ΔΝΤ εναντίον των Ευρωπαίων και πότε με τους Ευρωπαίους με σύμμαχο το ΔΝΤ», σχολίαζε μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη.

«Πρόκειται για μια απόλυτα συνεπή στάση για ένα κόμμα που ποτέ δεν υπερασπίστηκε και ούτε σήμερα δείχνει διατεθειμένο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ