- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναστολή μέχρι 1.2.2016 για λίγες κατασχέσεις
Αλλά ξεκίνησαν οι πολλές και βαριές
Για δύο μήνες ακόμα, δηλαδή μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2016, παρατείνεται η μη ισχύς ορισμένων « «μικρών» μικρών» κατασχέσεων εκ μέρους του Δημοσίου, όπως π.χ. η δέσμευση του 50% των καταθέσεων, των πάσης φύσεως λογαριασμών και των χρημάτων σε θυρίδα, σε περιπτώσεις φορολογικών παραβάσεων και φοροδιαφυγής άνω των 150.000 ευρώ.
Λεπτομερέστερα, αυτό θα ισχύσει με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών (αναπληρωτής υπουργός κ. Τρύφων Αλεξιάδης), η οποία μεταθέτει υποχρέωση που έχει ψηφιστεί στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
Αιτιολόγηση της δίμηνης μετάθεσης: «η προτεινόμενη ρύθμιση έχει ως στόχο την παροχή επαρκούς χρονικού δέματος προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στις διατάξεις του ν. 4174/2013, για την αποφυγή νομοθετικών κενών συνεπεία της κατάργησης της παραγράφου 1 του άρθρου 55 του ν. 4174/2013».
Προσοχή: Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις πολλές, μεγάλες και σοβαρές κατασχέσεις που ξεκίνησαν χτες 1η Δεκεμβρίου (κατασχέσεις, αναγκαστικές εισπράξεις και πλειστηριασμούς) για χρέη προς Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.