Πολιτικη & Οικονομια

Αποδεδειγμένα αφελείς

Με τη μέθοδο των αφορολόγητων αποδείξεων προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή. Οι πολίτες καλούνται να συγκεντρώνουν αποδείξεις μαθηματικών θεωρημάτων οι οποίες εκπίπτουν στο σύνολο του ποσού

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 285
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
politics.jpg

Με τη μέθοδο των αφορολόγητων αποδείξεων προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή. Οι πολίτες καλούνται να συγκεντρώνουν αποδείξεις μαθηματικών θεωρημάτων οι οποίες εκπίπτουν στο σύνολο του ποσού, ενώ στις φορολογικές δηλώσεις μπορούν να επισυνάπτονται και «Αποδείξεις» του Ευαγγελάτου για μπίχλες μέσα στα στρώματα και κατσαρίδες σε μαγειρεία.  Στο μέτρο περιλαμβάνονται επίσης και αποδείξεις της ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού και της ύπαρξης UFO, μόνο όμως εφόσον είναι αδιάσειστες.Αποδεικτικά στοιχεία για τέλεση εγκληματικών πράξεων πρέπει να προσκομίζονται προσεκτικά συσκευασμένα, για να μην υπάρξουν τραυματισμοί εφοριακών, ενώ σε πιο σύνθετες περιπτώσεις τη φορολογική δήλωση θα ελέγχει ιατροδικαστής. Αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού και άλλων φιλοσοφικών ερωτημάτων θα εκπίπτουν μόνο για εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ και εφόσον είναι διπλότυπες.

Οι αποδείξεις θα καταγράφονται σε ειδική φόρμα στο ίντερνετ, την οποία οι φορολογούμενοι θα προσκομίζουν αυτοπροσώπως στις ΔΟΥ, όπου και θα αρχειοθετούνται σε ειδικούς μπλε καδους και θα προωθούνται στο μηχανογραφικό κέντρο για ανακύκλωση. Για τους αγρότες θα υπάρχει και εφαρμογή σε Λίνουξ.

Σε όσους προσκομίσουν το σύνολο των δικαιολογητικών θα χορηγηθεί βεβαίωση αποδεδειγμένα αφελούς για κάθε νόμιμη χρήση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.