- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαράντα παλικάρια με 350 ευρώ
Σάλος από 240.000 αδήλωτα δίευρα σε αποθήκη πολιτικού κόμματος
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, όταν τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ, μεταμφιεσμένοι σε οπαδούς, επετέθησαν με ξύλα, πέτρες, βόμβες μολότοφ και ειρωνικά σχόλια στον τουίτερ, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Την ίδια στιγμή, άλλοι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένοι σε παίκτες των δύο ομάδων έτρεχαν προς τη φυσούνα για να γλιτώσουν από τα δακρυγόνα, ενώ μια τρίτη ομάδα τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το γήπεδο πούλαγε λουκάνικα. Όλα αυτά τα κατήγγειλε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένους σε γονείς, την ώρα που βράβευε 7χρονους τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένους σε πρωταθλητές παμπαίδων του κουνγκ φου.
Αξιωματικοί της αστυνομίας αναφέρουν ότι έχουν περιέλθει σε γνώση τους σχέδια επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ από αέρος κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου με σκοπό την άλωση της Τριπολιτσάς και την αθέτηση του δανείου που συνήψαν οι επαναστάτες του ’21 και το οποίο ευτυχώς οι προστάτηδες δυνάμεις διέθεσαν σε άλλες προτεραιότητες, με αποτέλεσμα η Ελλάς να πληρώνει πλέον μόνον τους τόκους, ενώ αν είχε διατεθεί στους κουρελήδες θα είχαμε οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία και το γρόσι θα είχε υπερτιμηθεί έναντι του φαρδινίου. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι στο Μεσολόγγι θα έτρωγαν γάτες και σκύλους πριν οδηγηθούν στην έξοδο από το ευρώ και γενικά θα βάραγαν κανόνια.
Εντωμεταξύ σάλος έχει προκληθεί από 240.000 αδήλωτα δίευρα που βρέθηκαν σε αποθήκη πολιτικού κόμματος, μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Τα δίευρα ήταν συσκευασμένα σε σακούλες για μπάζα και σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ επρόκειτο να διοχετευτούν στην εγχώρια αγορά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Πραγματικά γελάω, γελάω μαζί σας με την απόλυτη ειρωνεία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε την κριτική της με το ζήτημα του κράτους δικαίου
Συνεχίζουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη οι οδηγοί
Τι ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Απέρριψε σενάρια για αποχώρηση από την ευρωπαϊκή εισαγγελία και ανέβασε τους τόνους για τις εκλογές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.