- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαράντα παλικάρια με 350 ευρώ
Σάλος από 240.000 αδήλωτα δίευρα σε αποθήκη πολιτικού κόμματος
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, όταν τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ, μεταμφιεσμένοι σε οπαδούς, επετέθησαν με ξύλα, πέτρες, βόμβες μολότοφ και ειρωνικά σχόλια στον τουίτερ, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Την ίδια στιγμή, άλλοι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένοι σε παίκτες των δύο ομάδων έτρεχαν προς τη φυσούνα για να γλιτώσουν από τα δακρυγόνα, ενώ μια τρίτη ομάδα τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το γήπεδο πούλαγε λουκάνικα. Όλα αυτά τα κατήγγειλε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένους σε γονείς, την ώρα που βράβευε 7χρονους τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ μεταμφιεσμένους σε πρωταθλητές παμπαίδων του κουνγκ φου.
Αξιωματικοί της αστυνομίας αναφέρουν ότι έχουν περιέλθει σε γνώση τους σχέδια επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ από αέρος κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου με σκοπό την άλωση της Τριπολιτσάς και την αθέτηση του δανείου που συνήψαν οι επαναστάτες του ’21 και το οποίο ευτυχώς οι προστάτηδες δυνάμεις διέθεσαν σε άλλες προτεραιότητες, με αποτέλεσμα η Ελλάς να πληρώνει πλέον μόνον τους τόκους, ενώ αν είχε διατεθεί στους κουρελήδες θα είχαμε οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία και το γρόσι θα είχε υπερτιμηθεί έναντι του φαρδινίου. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι στο Μεσολόγγι θα έτρωγαν γάτες και σκύλους πριν οδηγηθούν στην έξοδο από το ευρώ και γενικά θα βάραγαν κανόνια.
Εντωμεταξύ σάλος έχει προκληθεί από 240.000 αδήλωτα δίευρα που βρέθηκαν σε αποθήκη πολιτικού κόμματος, μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Τα δίευρα ήταν συσκευασμένα σε σακούλες για μπάζα και σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ επρόκειτο να διοχετευτούν στην εγχώρια αγορά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.