Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή εναντίον Αλέξη για τις τηλεοπτικές άδειες

«Αυτό που συμβαίνει στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης συνιστά μια οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135150-308615.jpg

«Αυτό που συμβαίνει στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με ευθεία εμπλοκή του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού επικρατείας του κ. Παππά, του κ. Σπίρτζη και διαφόρων προσώπων, τα οποία ανερυθρίαστα εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους, συνιστά μια οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή» είπε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η στόχευση κατά την άποψή μου είναι σαφής. Έχουν διαλύσει το ΕΣΡ το οποίο ήταν η αρμοδία ανεξάρτητη αρχή για την υπόθεση των αδειών και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι λειτουργώντας με το μαστίγιο και το καρότο και κρατώντας σε μια αναμονή τους τηλεοπτικούς σταθμού» πρόσθεσε η πρόεδρος του κινήματος- πολιτών Πλεύση Ελευθερίας.

Ερωτηθείσα για το γεγονός ότι το Μαξίμου επιλέγει να τοποθετείται με κύκλους η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Νομίζω ότι αυτές οι πρακτικές και αυτός ο τρόπος πολιτικής λειτουργίας θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει και τον ΣΚΑΙ πολύ νωρίτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που όλοι δρέπουν αυτά που έσπειραν».

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY