Πολιτικη & Οικονομια

Μεϊμαράκης κατά Μητσοτάκη

Άργησε, αλλά εκδηλώθηκε χοντρά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132994-302438.jpg

Σειρά αιχμών άφησε εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρώην πρόεδρος του κόμματος και ηττημένος στην εσωκομματική εκλογή του Ιανουαρίου.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας χτες Πέμπτη στον «Real», μεταξύ άλλων είπε:

  • «Ζητούμενο παραμένει η εθνική συνεννόηση και όχι οι εκλογές. Το σύνθημα "φύγετε" δεν είναι λύση, γιατί η χώρα θα σέρνεται και ο Τσίπρας θα μένει» (Σ.Σ. Θέση αντίθετη με του κ. Μητσοτάκη)
  • «Με πολλούς μπορεί να συνυπάρχουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά δεν μπορεί να είναι στην ηγετική ομάδα και δεν μπορεί να κραυγάζουν» (Σ.Σ. «Φωτογράφησε» τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπρόεδρο του κ. Μητσοτάκη)
  • «Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη από τη μέρα της εκλογής του. Θέλω να έχω τακτική επαφή μαζί του, αλλά αυτό έγκειται στον ίδιο. Μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να γίνει επί της ουσίας και όχι για επικοινωνιακούς λόγους» (Σ.Σ. Σαφής αιχμή εναντίον Μητσοτάκη)
  • Όσον αφορά το διαβόητο περσινό «plan X» των Βαρουφάκη – Τσίπρα, είπε ότι η κυβέρνηση όφειλε να έχει εναλλακτικό σχέδιο, αλλά να το έχουν εκπονήσει κρατικοί λειτουργοί και όχι εξωθεσμικοί σύμβουλοι που μπορεί αν είναι και τυχοδιώκτες. (Σ.Σ. Θέση αντίθετη με του κ. Μητσοτάκη).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ