Πολιτικη & Οικονομια

Εξεταστική για capital controls και διαπραγμάτευση στις 26 Ιουλίου

Την ίδια ημέρα η συζήτηση δύο επερωτήσεων της ΝΔ για το «Plan X»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132965-302349.jpg

Στις 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης της Ν.Δ. για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα capital controls και την διαπραγμάτευση, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Η συζήτηση των δύο επερωτήσεων που κατέθεσε σήμερα η ΝΔ για το «Plan Χ» θα διεξαχθεί μετά τις θερινές διακοπές της Βουλής, καθώς «έκλεισαν» οι δύο επόμενες συνεδριάσεις στις οποίες θα συζητηθούν επερωτήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επισήμανε ότι πολιτικά η ατζέντα των επερωτήσεων για το «Plan Χ» θα εξεταστεί στην συνεδρίαση της 26ης Ιουλίου. Στις 19 και 20 θα γίνουν οι συνεδριάσεις και η ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο η κατάθεση των υπογραφών και της σχετικής δήλωσης για την ίδρυση του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία», παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού
Για το φαινόμενο Καρυστιανού: Η πολιτική της συγκίνησης

Η τραγωδία της έγινε το αποστωμωτικό επιχείρημα για κάθε αντιπολιτευόμενο λόγο και όχι μόνον κατά της κυβερνητικής ολιγωρίας αλλά και κατά των ψηφοφόρων της, κατά της ιστορίας! Και αυτή πρέπει να ξαναγραφτεί.

Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»
Ο επικήδειος Μητσοτάκη στην κηδεία Ταγαρά: «Θρηνώ έναν προσωπικό φίλο και έναν πολύτιμο συνεργάτη»

«Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα αυτοδημιούργητου και άξιου επιστήμονα» - Ο πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα υφυπουργό

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY