- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει και υποκινεί αυτές τις ομάδες
Κάνουν λόγο για ανοχή απέναντι στην αναρχική βία
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει, με ανακοίνωσή της, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις επιθέσεις κουκουλοφόρων σε Πάντειο, Νομική και Παιδαγωγικό.
«Πριν λίγη ώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Χημείο της Αθήνας και στη Νομική Αθηνών εισέβαλαν παρακρατικές ομάδες κουκουλοφόρων οι οποίες επιτέθηκαν, τραυματίζοντας φοιτητές και διαλύοντας τις φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο», αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ανακοίνωση σχετικά για τις επιθέσεις.
Και συνεχίζει ως εξής: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέρει ακέραια την ευθύνη, όχι μόνο για την ανοχή της απέναντι στο φαινόμενο της αναρχικής βίας, αλλά γιατί υποθάλπει και υποκινεί τις ομάδες αυτές, προκειμένου να εισπράξει μικροπολιτικά οφέλη.
Η διάλυση των φοιτητικών εκλογών εμποδίζει το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνικής νεολαίας, τους φοιτητές και σπουδαστές, να καταδικάσουν την κυβέρνηση - νεκροθάφτη των ονείρων τους.
Όμως όση βία και αν ανεχτεί, όση λάσπη και αν χρησιμοποιήσει, δεν μπορεί να σταματήσει τη ροή των γεγονότων. Αυτοί που με ψέματα κέρδισαν την εξουσία, αυτοί που χωρίς ντροπή άλλαξαν θέσεις και αξίες, αυτοί που δεν διστάζουν να ασκήσουν βία.
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές και καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετέχουν στην σημερινή διαδικασία για να αποφασίσουν οι ίδιοι με την ψήφο τους ποια Ανώτατη Εκπαίδευση επιθυμούν. Παθογένειες ετών, που οδήγησαν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας στην οπισθοδρόμηση πρεπεί να καταπολεμηθούν με την ενδυνάμωση του φοιτητικού κινήματος.
Καλούμε όλους τους φοιτητές να δυναμώσουν την φωνή τους μαζί μας για να αποτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που συντελείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τον τελευταίο 1,5 χρόνο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατρός και κόρη πρώην υπουργού
«Αν το περιφερειακό πρόγραμμα παραμείνει ως έχει, θα καταλήξει ένα κενό πουκάμισο» προειδοποιεί
Με αφορμή τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού
Πρόγραμμα με «άρωμα» Θεσσαλονίκης
Σε 1,7 εκατομμύρια ανήλθαν οι έλεγχοι
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.