- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα Τετάρτη όλη μέρα γίνονται οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΪ.
Λεπτομερέστερα, οι προβλέψεις είναι ότι η αποχή θα είναι ίδια ή και περισσότερη με πέρυσι (50% περίπου), ενώ η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ -αν και ημιδιασπασμένη ανάμεσα σε καραμανλικούς, σαμαρικούς και μητσοτακικούς- δύσκολα δε θα είναι πρώτη, όπως είναι εδώ και 30 χρόνια.
Κομμάτια από διακηρύξεις βασικών συμμετεχόντων:
• ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (Νέα Δημοκρατία): «Δίνουμε τη δική μας μάχη απέναντι στο μηδενισμό και την ισοπέδωση. Δίνουμε τη μάχη των ιδεών μας, κόντρα στην απαξίωση και τον λαϊκισμό»
• ΠΚΣ (ΚΚΕ- ήταν δεύτερη πέρσι): «Στις 18 Μάη, οι φοιτητές και οι σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης στην αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ και κεφαλαίου»
• ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ, ΑΡΔΙΝ (συνεργαζόμενα αριστερά σχήματα): «Η εκλογική συνεργασία αποτελεί πλευρά της ευρύτερης πολιτικής συνεργασίας πάνω στο αναγκαίο πολιτικό πλαίσιο, ώστε να αποτελέσει ... πόλο έλξης κάθε έκφρασης αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και αντικαπιταλιστικής αναζήτησης»
Συμμετέχουν επίσης η ΠΑΣΠ (ΠΑΣΟΚ- κατεβαίνει διασπασμένη σε αρκετές σχολές), το Μπλόκο (ΣΥΡΙΖΑ) και άλλοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατρός και κόρη πρώην υπουργού
«Αν το περιφερειακό πρόγραμμα παραμείνει ως έχει, θα καταλήξει ένα κενό πουκάμισο» προειδοποιεί
Με αφορμή τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού
Πρόγραμμα με «άρωμα» Θεσσαλονίκης
Σε 1,7 εκατομμύρια ανήλθαν οι έλεγχοι
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.