Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Βαριά εκτεθειμένος ο Τσίπρας - το Μαξίμου επιβεβαίωσε την επιστολή στον Μαδούρο

«Το “ηθικό πλεονέκτημα” του ΣΥΡΙΖΑ πνίγηκε στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας» 

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128534-290140.jpg

Μετά την ανακοίνωση του Μαξίμου για την εμπλοκή  Τσίπρα στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας σε Ελληνίδες υπαλλήλους της πρεσβείας στην Ελλάδα, η ΝΔ εξέδωσε νέα ανακοίνωση. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι με αυτή την ανακοίνωση το Μαξίμου επιβεβαιώνει την ύπαρξη της επιστολής Τσίπρα στον Μαδούρο για συγκάληψη της υπόθεσης και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός παραμένει βαριά εκτεθειμένος. 

Η ανακοίνωση ως έχει: 

«Το Μαξίμου, επιτέλους, μετά από δύο ημέρες εκκωφαντικής σιωπής, επιβεβαίωσε ότι η επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μαδούρο είναι υπαρκτή.

Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία του κ. Τσίπρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το “ηθικό πλεονέκτημα” του ΣΥΡΙΖΑ πνίγηκε στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει βαριά εκτεθειμένος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακρίτα
Ακρίτα: «Η ΝΔ της αγίας οικογένειας κατόρθωσε να μπλοκάρει την υποψηφιότητα»

«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY