Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα για την παρέμβαση στο σκάνδαλο με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

«Αυτό δεν είναι ηθική, δεν είναι αριστερά»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128474-289960.jpg

Για συγκάλυψη σκανδάλου εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με τα όσα αποκαλύπτονται για τον πρέσβη της Βενεζουέλας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση διπλωματικών υπαλλήλων από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα και «παρέμβαση Τσίπρα», σχολίασε: «Είναι μια στάση απαράδεκτη, ουσιαστικά συγκάλυψης σκανδάλου για μικροπολιτικούς λόγους».

Παράλληλα, έσπευσε να συμπληρώσει πως «αυτό δεν είναι ηθική, δεν είναι αριστερά, θυμίζει τις πιο στυγνές εποχές καταπίεσης των γυναικών από τη συντήρηση».

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακρίτα
Ακρίτα: «Η ΝΔ της αγίας οικογένειας κατόρθωσε να μπλοκάρει την υποψηφιότητα»

«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY