Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ για την Πρωτομαγιά: Μήνυμα κατά της πιο «σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στη δημαγωγία, τα ψέματα και την ανικανότητα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
127398-286807.jpg

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση της υποτιθέμενης "πρώτης φοράς αριστεράς" εφαρμόζει την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική».

«Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα της δημαγωγίας, των ψεμάτων και της ανικανότητας της, αδυνατεί να διαχειριστεί στοιχειωδώς την κρίσιμη κατάσταση που έχει βρεθεί η πατρίδα μας. Με αλλεπάλληλα λάθη, καθυστερήσεις και αστοχίες οδηγεί σε διαδοχικές κρίσεις και σε ολοένα και σκληρότερα μέτρα, με ταυτόχρονη καταστροφή της παραγωγικής οικονομικής βάσης της χώρας» αναφέρει.

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και η μεσαία τάξη γίνονται τα εύκολα θύματα μιας ανελέητης φορολογικής επιδρομής και της αποδόμησης του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, χωρίς σχέδιο, χωρίς προοπτική» προσθέτει.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η χώρα χρειάζεται «άλλη πολιτική που θα ενώνει και θα κινητοποιεί, στη βάση ενός νέου Kοινωνικού Συμβολαίου, όλες τις δημοκρατικές, φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις και όλους τους Έλληνες. Με προγραμματικό δεσμευτικό πλαίσιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και αλλαγών».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY