- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προκλητικός ο Πολάκης: «Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη» (video)
Νέα επίθεση σε δημοσιογράφους και «όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής»
Ακόμα πιο επιθετικός εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πολάκης αναφέρθηκε στο συμβάν του Δεκεμβρίου 2015 όπου είχε μια λογομαχία με δημοσιογράφο και είπε για τότε ότι «Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη».
Χαρακτήρισε τους τηλεοπτικούς σταθμούς «βοθροκάναλα της διαπλοκής» και πρόσθεσε «τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός» ενώ επιτέθηκε και σε όσους σχολίασαν πως έλεγε «χιβ» τον ιό του AIDS.
Τι είπε ο Πολάκης:
«Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας. Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό "λες πολιτικές μπαρούφες" πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες.
Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα το βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα.
Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός.
Κόβεται αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πώς να τον επούμε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.